VV Papendrecht huldigt leden

03 december 2010
VV Papendrecht huldigt leden

PAPENDRECHT - Op de Algemene Ledenvergadering van VV Papendrecht, die op woensdag 1 december 2010 werd gehouden zijn een aantal leden in het zonnetje gezet. Tot Lid van Verdienste werden benoemd: Henk van Wijngaarden, Coby Blom en Paul Borburgh. Jubilarissen 25 jaar: Wim Uiterwijk, Ton Matena, 40 jaar Peter Michielse (zie foto)
 
In het bestuur zijn ook een aantal wijzigingen. Herkozen, voor een periode van drie jaar zijn: Paul v/d Nieuwenhuizen, Eimerd v.d. Griend, Dick Verschoor, Ton Matena en Theo Wolters. Afgetreden als bestuurslid is Peter Buisman. Het bestuur benoemde twee nieuwe bestuursleden: Mark Kalishoek (technische zaken) en Johan Roomer (beleidszaken). Bram Blom is voorzitter van VV Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.