Uw kerst-nieuwjaarspostzegels voor het goede doel

02 december 2010

PAPENDRECHT - Ter gelegenheid van kerst 2010 en de jaarwisseling 2010/2011 gaan heel veel mensen heel veel kaarten, brieven en andere poststukken versturen. Hierop zijn postzegels geplakt.  Na verloop van een  aantal dagen worden veel poststukken met enveloppen bij het oud papier gelegd. Maar de postzegels dan?  Die zijn geld waard! En met dat geld kan hulp verleend worden. Daarom wil de stichting HVC al uw en jullie postzegels graag in ontvangst nemen. Het maakt niet uit welke. Gestempeld of ongestempeld; binnenlandse of buitenlandse; jonge of oude; opgeplakt of niet.

Ook postzegelverzamelingen zijn hartelijk welkom!

Met de opbrengst van al deze zegels kunnen we hulp bieden aan de vervolgde christenen in alle delen van de wereld,  kunnen we straatkinderprojecten uitbouwen en helpen in rampgebieden.

Spaart u en jullie mee? Thuis? Op school? Verenigingen? Bedrijven?

Waar kunnen we de postzegels inleveren of naar toe sturen?

Dat kan op dit moment op de volgende adressen:

Fam. A. Bubberman, Haagbeukhof 235, 3355 AG  Papendrecht

Voor inlichtingen kunt u bellen met HVC-voorlichter T.W. Kruithof, telefoon 0651-125621.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.