Hardleerse dronken automobilist aangehouden

01 december 2010

PAPENDRECHT - Een 58-jarige automobilist uit Papendrecht is op 30 november op de Stellingmolen aangehouden. Een agent zag hem rijden en wist dat hij geen rijbewijs meer had, omdat hij dat zelf op 15 november bij de man wegens rijden onder invloed had ingenomen. De man werd aangehouden en zijn auto werd in beslaggenomen. Had de man zijn rijbewijs nog wel gehad, dan zou dat ingevorderd zijn, want de man had veel te veel op. Als verklaring voor zijn gedrag zei de man dat hij juist naar de supermarkt was geweest om zijn drankvoorraad aan te vullen. Na zijn verhoor is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.