Overvaller meldt zichzelf bij politie

30 november 2010

PAPENDRECHT - Agenten van het korps Brabant Zuid-Oost hebben zaterdagmiddag om 16.55 uur een 38-jarige Helmonder aangehouden in zijn woning in het centrum. De man had even daarvoor de politie gebeld en aangegeven dat hij verantwoordelijk zou zijn voor twee gewapende overvallen. De man wilde zichzelf aangeven uit wroeging over zijn daden. De man is daarop aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau.

Tijdens het verhoor bekende hij de overval op een winkel in Helmond op 16 november om 15.55 uur. Een man probeerde toen de kassa van de winkel mee te nemen. Hij was daarbij niet gewapend en de dader ging er uiteindelijk ook onverrichter zaken vandoor.

De nu aangehouden verdachte bekende ook een overval op tankstation Total in Papendrecht. Deze werd gepleegd op woensdagmiddag 10 november omstreeks 15.30 uur. De 38-jarige Helmonder is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.