Hanan Haddouch opent eigen fotostudio

25 november 2010
Hanan Haddouch opent eigen fotostudio

PAPENDRECHT - Fotografe Hanan Haddouch heeft begin deze maand een fotostudio geopend aan het Westeind 19 in Papendrecht. Zij werkt al enkele jaren als professionele fotografe samen met verschillende modellen, modellenbureau's, bladen en bedrijven. Hanan heeft onder andere samengewerkt met Stichting Jip, Erasmus Magazine, Tony Jones Model Management en MTV.

Hanan Haddouch legt uit: "Ik fotografeer vanaf dat ik heel jong was, waarbij ik onder andere mijn beste vriendinnen liet poseren achter een ventilator in mijn kamer om vervolgens leuke foto's te creëren. Mijn fotocamera had ik altijd op zak en in 2007 heb ik een fotografiecursus gevolgd en daarna besloot ik om het allemaal professioneler en serieuzer aan te pakken. De jaren daarna heb ik hard gewerkt aan een portfolio en een netwerk, waardoor ik uiteindelijk aan het werk ben gekomen als fotografe (ZZP). Het fotograferen is een uit de hand gelopen hobby en gelukkig maar ook, ik geniet ervan!"

Iedereen kan een fotoshoot boeken van alle leeftijden, dus naast glamour en modefoto's is het ook mogelijk om portretfoto's, familiefoto's, vriendinnenfoto's etc. te boeken. De fotoshoots zijn op afspraak.

Voor meer informatie: www.hananhaddouch.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.