Aart-Peter Baan wint 9e Rietveld Bouw Cross bij AV Passaat

22 november 2010
Aart-Peter Baan wint 9e Rietveld Bouw Cross bij AV Passaat

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag werd voor de 9e maal de Rietveld Bouw Cross gelopen. Op het complex van AV Passaat en in net gerenoveerde Oostpolderpark, was door de parcours bouwers weer een prachtige wedstrijd uitgezet. Geholpen door de zware regenval van de afgelopen weken, werd het een echte cross, met modder en onverwachte obstakels. Waar ’s morgens de jeugdatleten hun wedstrijden in het kader van de crosscompetitie liepen, was het ’s middags de beurt aan de volwassen.

Bij de mannen maakte Aart-Peter Baan vanaf het begin de wedstrijd hard. Hij won overtuigend de 8 km in een tijd van 31:41. Bij de dames moest de winnares van vorig jaar Marleen Jansen de Typhoon atlete Riikka Kelja als winnares 28:24 voor laten gaan. Ook bij de jeugd heeft Passaat veel podium plaatsen gehaald in de eerste competitie wedstrijd. Als eerste zijn geëindigd in hun categorie: Duane van Dijkhuizen, Amber Fritse, Arne van der Linde, Anna van Heeswijk, Thijmen Vogel, Gabrielle Opmeer, Diego Groeneveld en Lindy van den Bout. Alle uitslagen zijn te vinden op www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.