Smink aast op schaaktitel

18 november 2010

PAPENDRECHT - In de strijd om het clubkampioenschap van schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam gaat Meinte Smink na tien speelronden afgetekend aan de leiding.
De Alblasserdammer speelde een keer remise en won de overige partijen. De tweede plaats wordt verrassend bezet door Koert Timmerman, die door Kees Brinkman en Philip Kraaiveld op de hielen wordt gezeten.


In het bekertoernooi van de Rotterdamse Schaakbond plaatste Alblasserdam/Papendrecht zich voor de tweede ronde door een 4-0 winst  tegen ’t Springend Peert uit ’s-Gravendeel. Meinte Smink, Kees Brinkman, Hans van de Beukel en Philip Kraaiveld zorgden voor de maximale score.
In de bloeiende jeugdafdeling van de club (bijna dertig leden) wordt om het jeugdkampioeschap gestreden. Max Hart gaat aan de leiding, gevolgd door Remco Schimmel en Jorin Knaap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.