Verdachte mannen aangehouden

18 november 2010

PAPENDRECHT - Twee mannen van 19 en 20 jaar uit Den Haag zijn op 18 november rond 03.30 uur op de Veerweg aangehouden. De twee zaten samen met een derde man in één auto en werden aan een routinecontrole onderworpen. Ze hadden geen aannemelijk verhaal voor hun aanwezigheid. Toen bleek dat de drie wegens inbraken en diefstallen in de politiesystemen voorkomen, besloten de agenten de auto te doorzoeken. De mannen wilden echter niet uitstappen. Nadat ze meermalen gevorderd waren om mee te werken en bleven weigeren, werden ze aangehouden. De mannen kwamen nu wel de auto uit, waarbij één van de drie wist te ontsnappen door hard weg te rennen. De andere twee werden wel probleemloos aangehouden en zijn naar het politiebureau overgebracht. Daar worden zij verhoord. In de auto bleek inbrekersgereedschap te liggen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.