1650 euro boete voor rijden onder invloed

18 november 2010

PAPENDRECHT - Een 32-jarige Belgische automobilist is op 17 november op de Thorbeckesingel aangehouden. Hij werd onderworpen aan een routinecontrole en moest blazen. De man had duidelijk teveel gedronken. Als buitenlander werd hem een transactie aangeboden van 1650 euro, waarvan hij een deel direct kon betalen.

Zijn rijbewijs en identiteitsbewijs zijn ingehouden, totdat hij de rest betaalt. De man kreeg daarnaast een rijverbod van acht uur. Na zijn verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.