Drechtstedentrouwt.nl van start

18 november 2010
Drechtstedentrouwt.nl van start

DRECHTSTEDEN - Op maandag 8 november 2010 is de regionale trouwwebsite www.drechtstedentrouwt.nl van start gegaan. Deze unieke website biedt alles voor toekomstige bruidsparen uit de regio. Met informatie van het vrijgezellenfeest tot de bruiloft kan alles goed worden geregeld. Doordat deze website zich richt op Drechtsteden en omstreken, kan alles dichtbij verzorgd worden. Alle bedrijven zijn verdeeld in rubrieken om zo overzichtelijkstap voor stap de bruiloft te regelen.

Naast deze zakelijke informatie biedt drechtstedentrouwt.nl ook veel leuke informatie omtrent trouwen. Zo is er een trouwforum waar kan worden gechat over deze onvergetelijke dag. Ook de weetjes pagina ontbreekt niet, met de top 10 trouwsongs, actueel weerbericht etc. Ook handige informatie uit de regio wordt aangeboden. Zo staan er veel leuke en mooie fotolocaties op om deze dag vast te leggen.

Daarnaast staan alle trouwlocaties met een link online om zo ook het JA-woord op de perfecte locatie uit te spreken. Ook het bruidspaar van de maand, de nieuwsbrief, trouwnieuws, trouwbeurzen en veel meer informatie ontbreken niet. Drechtstedentrouwt zal zich nu en in de toekomst blijven vernieuwen om zo de bruidsparen optimaal van dienst te zijn.

Voor de bedrijven in de regio is deze website ook een unieke advertentiemogelijkheid om in contact te komen met nieuwe potentiële klanten uit de regio. Ook profiteren adverteerders van acties zoals de ontwikkeling van de trouwbox. Op deze manier worden de krachten gebundeld op een website waar jonge stellen alles kunnen regelen voor deze unieke dag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.