Getuigen gezocht van overval op tankstation

12 november 2010

PAPENDRECHT - De politie zoekt getuigen van een overval die op woensdagmiddag 10 november plaatsvond bij tankstation Total op de Burgemeester Keijzerweg.
Omstreeks 15.30 uur bedreigde een man het personeel van het tankstation met een voorwerp om zo geld afhandig te maken. Met een geldbedrag rende de man de tankshop uit en stapte in een kleine rode auto die vervolgens wegreed in onbekende richting. De verdachte is ongeveer 1.70 lang, tussen de 25 en 30 jaar, heeft een tenger postuur en een onverzorgd uiterlijk. Het voertuig zou bestuurd zijn door een blanke man met donker haar. 
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien of andere informatie hebben. Zij worden verzocht zich te melden bij de recherche in Gorinchem. Mogelijk zijn er mensen die ten tijde van het incident op het fietspad of op de BK-weg naast de tankshop hebben gereden en de auto en/of de verdachten hebben gezien. Zij worden ook dringend verzocht deze informatie door te geven. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of op het nummer van Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.