Opening knutselclub “de Malle Molen”

10 november 2010

PAPENDRECHT - Dinsdag 9 november 2010 vond de opening plaats van de nieuwe Papendrechtse knutselclub “de Malle Molen”

De nieuwe knutselclub heeft haar onderkomen gevonden in een klaslokaal van OBS de Leilinde. Initiatiefneemsters Jannie Hubbers en Margret van den Berg hebben van de schoolleiding een klaslokaal ter beschikking gekregen welke ze hebben omgetoverd tot een hele gezellige knutselruimte. Jannie Hobbers vertelt: “We zijn heel blij met deze ruimte, waar vindt je zo’n locatie midden in de woonwijk en bovendien dit is ook een vertrouwd adres voor de kinderen en hun ouders”.

Iedere 2e dinsdag van de maand zijn alle kinderen welkom om te komen knutselen. Deelname is slechts € 2.50 per keer, hiervoor kunnen de kinderen ruim 2 uur komen knutselen en krijgen ze iets te drinken. Er is ook een strippenkaart voor 10 middagen knutselen te koop.

De volgende knutselmiddag is op dinsdag 14 december, deze middag staat in het teken van de kerst. Kinderen kunnen zich vooraf aanmelden want vol=vol.

Het adres voor aanmelden is feesttoface@zonnet.nl of info@artstudio-justme.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.