Jan van Walsem erevoorzitter VV Drechtstreek

09 november 2010

PAPENDRECHT - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de voetbalvereniging Drechtstreek van maandagavond 8 november is Jan van Walsem benoemd tot erevoorzitter van zijn club. Van Walsem is bijna 15 jaar voorzitter geweest en vooral tijdens de laatste jaren van zijn voorzitterschap heeft hij leiding gegeven aan de gestage ontwikkeling van de vereniging tot een club met ruim vijftig teams. Hij zal wel lid van het bestuur blijven zodat zijn knowhow voor de club behouden blijft.

Als nieuwe voorzitter kozen de leden Joop Zwager die zijn actieve voetbalcarrière heeft afgesloten om zich volledig te kunnen wijden aan zijn nieuwe taak. Zwager is al sinds een jaar lid van het bestuur en heeft zich in die functie kunnen voorbereiden op zijn nieuwe taak.

Tijdens de jaarvergadering traden Martijn Schuil en Edward Hoffs af als leden van het bestuur. Zij worden opgevolgd door Roel Plieger en Ad Sieses.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.