Aikidoclinics in het voortgezet onderwijs

09 november 2010
Aikidoclinics in het voortgezet onderwijs

PAPENDRECHT - Op dinsdag 9 november 2010 is  Aikidoclinics in het voortgezet onderwijs van start gegaan.

Het project ‘Verenigingssport in het voortgezet onderwijs’ is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Alblasserdam en Papendrecht, de scholengemeenschappen De Lage Waard en Het Willem de Zwijgercollege. In het kader van voortzetting van dit breedsportimpulsproject werden sportclinics voor de leerlingen van de beide scholengemeenschappen georganiseerd. Het initiatief voor een clinic lag bij de sportvereniging. De sportconsulenten van beide gemeenten zorgde voor totstandkoming van overleg tussen verenigingen en scholen.

De Aikidoclinic werd verzorgd door Zterk Training & Advies. De initiatiefnemer was Jeroen Stoute en er kwamen twee gastdocenten, Marco en Samir.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.