Getuigen gezocht van mishandeling op Veerweg

08 november 2010

PAPENDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die op woensdag 27 oktober plaatsvond op de Veerweg. Hierbij raakte een 16-jarige jongen uit Papendrecht gewond aan zijn kaak. De jongen deed enkele dagen later aangifte.
Omstreeks 15.45 uur fietste hij op een blauwe herenfiets op het fietspad tegenover het tankstation Texaco. Op de kruising van de Veerweg met de Scheidingslaan werd de jongen door drie jongemannen gedwongen te stoppen. Hij stopte waarna de drie de doorgang belemmerde. Er ontstond een korte discussie waarbij het slachtoffer met opzet een klap tegen zijn kaak kreeg. De jongen kon uiteindelijk zijn weg vervolgen en werd korte tijd later door ambulancepersoneel onderzocht. In het ziekenhuis werd een kaakfractuur geconstateerd.
De politie beschikt over het volgende signalement: het betreffen drie jongeren in de leeftijd van ongeveer 15-19 jaar, vermoedelijk zijn twee van hen lichtgetint en één van hen blank. Twee van hen droegen een pet.

Getuigenoproep
Uit nader onderzoek is gebleken dat een aantal automobilisten gevaarlijke uitwijkmanoeuvres maakten om de jongeren te ontwijken. Daarnaast fietsten ten tijde van het incident een aantal jonge meiden langs die vermoedelijk ook getuige zijn geweest. De politie roept hen op zich te melden bij de politie in Papendrecht. Zij kunnen waardevolle informatie hebben voor het onderzoek. Anoniem melden is eventueel ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.