Viermaster houdt kinderen bij de les

05 november 2010
Viermaster houdt kinderen bij de les

PAPENDRECHT - Goed ontbijten is vooral voor kinderen van belang, want niet eten zorgt voor een slechte concentratie en prestatie op school. Om deze boodschap onder de aandacht te brengen werd er op Obs De Viermaster in de week van het Nationaal Schoolontbijt gezamenlijk ontbeten, want het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en houdt de kinderen bij de les. De kinderen vonden het vooral gezellig en konden nog gekleed in hun pyjama’s hun buik lekker vol eten en drinken, voordat de lessen weer begonnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.