Een goed ontbijt op de Oranje-Nassauschool

05 november 2010
Een goed ontbijt op de Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - Op de Oranje-Nassauschool werd in de week van het Nationaal Schoolontbijt genoten van een goed ontbijt. Dit gebeurde op vrijdagochtend 5 november. Een goed ontbijt is zeer belangrijk voor de rest van de dag. Het ontbijt geeft de nodige energie die weer broodnodig is om goed te kunnen werken en leren. Het blijkt dat kinderen niet altijd de dag beginnen met een ontbijt. Daarom is dit initiatief een impuls om het besef van een goed ontbijt weer eens te onderstrepen. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor hun ouders. Overigens is het ook erg gezellig om met je eigen klas eens lekker op school te ontbijten. Daar hebben de kinderen ook veel plezier aan beleefd.
Het Nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd door het Voorlichtingsbureau Brood en toegejuicht door het Voedingscentrum en het Convenant Gezond Gewicht. Een groot aantal partners leverde de producten voor een volledig ontbijt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.