Kopie parkeerontheffing resulteert in 250 euro boete

05 november 2010

PAPENDRECHT - Op donderdagmorgen 4 november is een 21-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht bekeurd vanwege het parkeren met een gekopieerde ontheffing. Twee Opsporingsambtenaren (BOA’s) van de gemeente zagen de auto geparkeerd staan op de Schooldwarsstraat en vermoedden een vervalsing. De eigenaar die in de omgeving van het voertuig werkte werd daarop aangehouden. Op het politiebureau werd de man een transactie aangeboden van 250 euro. Hieraan werd door hem direct voldaan. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.