Spanning, maar geen punten voor schakers

03 november 2010

PAPENDRECHT - De schakers van Papendrecht/Alblasserdam hebben ook hun tweede wedstrijd verloren. Messemaker 1847 uit Gouda behaalde een zwaarbevochten 5-3 overwinning.
Vier van de acht partijen eindigden in remise. Ook Meinte Smink moest in remise berusten. Hij had zijn tegenstander helemaal in de tang, maar die verdedigde zich sterk. Jo Pattinama boekte een prima zege, maar Philip Kraaiveld verloor. Daarna moest de belissing vallen in de partijen waarin de invallers Ron Melger en Teus Punt aantraden. Beiden raakten in tijdnood. Teus Punt speelde zich knap naar een theoretisch gewonnen stelling, maar hij verloor doordat hij geen bedenktijd meer had. Ook Ron Melger moest zich na een lange strijd gewonnen geven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.