Verkeersongeval met vijf auto’s: 1 gewonde en lange file

03 november 2010
Verkeersongeval met vijf auto’s: 1 gewonde en lange file

PAPENDRECHT/SLIEDRECHT - Op de rijksweg A15 heeft op woensdagmorgen 3 november omstreeks 07.10 uur een verkeersongeval met vijf personenauto’s plaatsgevonden. Eén bestuurder, een 45-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht, raakte gewond aan haar hand en liep gekneusde ribben op. Vier auto’s raakten total loss. Alle voertuigen reden achter elkaar op de linkerbaan in de richting van Gorinchem toen een file ontstond en een 40-jarige bestuurder uit Nieuwerkerk aan de IJssel niet op tijd kon remmen. Daarop klapten de verschillende voertuigen op elkaar. Wonder boven wonder vielen er niet meer gewonden en resulteerde het ongeval in alleen een grote hoeveelheid materiële schade. De politie heeft drie kentekenbewijzen ingevorderd en onderzoekt de zaak. De afdeling Regionale Verkeersondersteuning deed technisch onderzoek. Het ongeval zorgde voor veel verkeershinder, aan beide kanten van de rijksweg en de N3 ontstond een enkele uren durende  file. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.