Zilveren speld voor Joop Tegelaar

29 oktober 2010
Zilveren speld voor Joop Tegelaar

PAPENDRECHT - Op donderdag 28 oktober 2010 nam de gemeenteraad van Papendrecht afscheid van oud-raadslid de heer J. Tegelaar. Bij zijn afscheid werd de heer Tegelaar onderscheiden met de zilveren gemeentespeld als blijk van waardering en erkentelijkheid ten opzichte van de gemeente en de Papendrechtse gemeenschap.
 
De heer Tegelaar is bijna 8 jaar raadslid geweest (sinds 14 april 1998), voordat hij in het voorjaar van 2006 als wethouder van de gemeente Papendrecht werd geïnstalleerd.
 
Foto: Ron Tiben

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.