Gijs Markestijn al 75 jaar lid van VV Papendrecht

25 oktober 2010
Gijs Markestijn al 75 jaar lid van VV Papendrecht

PAPENDRECHT - De heer Gijs Markestijn was eind augustus 2010 maar liefst 75 jaar lid van voetbalvereniging Papendrecht. Gijs, ook het oudste lid, is nu bijna 90 jaar en werd onlangs verrast met een bezoek van erevoorzitter Ad Matena en  voorzitter Bram Blom. Van Bram Blom kreeg Gijs de jubileumspeld voor 75 jaar lid opgespeld en uiteraard een mooie bos bloemen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.