Weekendafsluiting kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3

22 oktober 2010

PAPENDRECHT - Het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 wordt van vrijdag 29 oktober 21.00 uur tot maandag 1 november 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Bij ongunstige weersomstandigheden, bijvoorbeeld veel regen of zeer lage buitentemperatuur, worden de werkzaamheden naar een volgend weekend uitgesteld.
Omleidingen 
Binnen Papendrecht wordt met borden een omleidingsroute aangegeven:

  • van oost naar west: Burgemeester Keijzerweg – Westkil – Andoornlaan – Beukenlaan – Eikenlaan – Platanenlaan – Burgemeester Keijzerweg
  • van west naar oost: Burgemeester Keijzerweg – Kennedylaan – Willem Dreeslaan - Kamerlingh Onneslaan – Pieter Zeemanlaan – Burgemeester Keijzerweg.

Ook op de N3 wordt verkeer met behulp van borden omgeleid. Papendrecht blijft uiteraard bereikbaar via andere ontsluitingsmogelijkheden zoals:
 

- afslag A15/Papendrecht/Alblasserdam;
- afslag A15/Papendrecht/Provinciale weg N214/Veerweg (Let op: gewichtsbeperking Witte Brug max. gewicht 30 ton of max. aslast 10 ton);
- afslag A15/Sliedrecht.
Openbaar vervoer
Tijdens de weekendafsluiting rijdt het openbaar vervoer een alternatieve route of is de dienstregeling beperkt. Haltes op het kruispunt Burgemeester Keijzerweg – N3 komen tijdens de weekendafsluitingen te vervallen.

Op het kruispunt wordt een dubbele rotonde (ook wel kluifrotonde genoemd) aangelegd. De afsluiting is nodig om de aansluitende wegen van de Burgemeester Keijzerweg te kunnen asfalteren. Met de aanleg van het verkeersplein verbetert de doorstroming van het openbaar vervoer en het overige verkeer op het kruispunt. Het werk komt in een afrondende fase. Naar verwachting is het nieuwe verkeersplein eind 2010 klaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.