Jongen aangehouden op verdenking fietsendiefstal

22 oktober 2010

PAPENDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Papendrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag 22 oktober aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De politie kreeg die nacht een melding van een getuige dat bij een woning aan de Keizerskroon door drie jongens een fiets gestolen werd. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij aan de Klaproosstraat drie jongens wegrennen. De agenten gingen er achteraan en wisten even later een van de drie aan te houden. De anderen wisten te ontkomen. De aangehouden jongen is voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.