Gezocht: lid klantenpanel Drechthopper

22 oktober 2010

PAPENDRECHT - Reist u veel met de Drechthopper? Of heeft u veel contact met iemand die veel van dit vervoer gebruik maakt? Geef u dan op voor het klantenpanel.

Wethouder Herman Nieuwstraten roept mensen op om zich te melden voor het klantenpanel: ‘Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om juist de gebruiker aan het woord te laten. De gebruiker ervaart aan den lijve of het goed gaat of niet. Ik heb de indruk dat de Drechthopper steeds beter gaat functioneren. Een positieve en kritische blik van een klantenpanel blijft nodig. Het geeft ook de mogelijkheid om snel en soms eenvoudig zaken te verbeteren. Geeft u vooral op!’

Het klantenpanel van de Drechthopper denkt mee over de dienstverlening van dit vervoerssysteem. De Drechthopper is bestemd voor mensen met een beperking en voor 75-plussers. In het klantenpanel zitten twee mensen vanuit elke gemeente in de Drechtsteden. Voor de gemeente Papendrecht wordt nu gezocht naar één of liever twee nieuwe leden.

U kunt zich aanmelden bij Mies Kros-Broer, t.: (078) 615 70 93 of mail : Scvk.kros@zonnet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.