Duo Mu-Chique brengt CD uit

21 oktober 2010
Duo Mu-Chique brengt CD uit

PAPENDRECHT - De Papendrechtse violist Nathan Hol en de accordeonist Martin Boskamp, die onder de naam “Duo Mu-Chique” regelmatig op allerlei evenementen in deze regio optreden hebben afgelopen week hun eerste CD uitgebracht. Het schijfje is een mix van zowel typisch vioolrepertoire als dat van de accordeon. Virtuoze csardas, musette, tango, Weens en “aan de Amsterdams grachten” zijn de ingrediënten.

Het duo komt hiermee tegemoet aan een lang gekoesterde wens van hun publiek. De CD is via de website van het duo te bestellen voor slechts 10 euro. Meer informatie: www.duomuchique.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.