Nog twee aanhoudingen in onderzoek gewapende overvallen

19 oktober 2010

PAPENDRECHT - De politie heeft op dinsdagmorgen 19 oktober een 15-jarige jongen uit Papendrecht en een 17-jarige jongen uit Sliedrecht aangehouden in het onderzoek naar diverse gewapende overvallen en pogingen daartoe op tankstations in Papendrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht en woning in Papendrecht. Al eerder hield de politie al een 19-jarige man en een 17-jarige jongen uit Papendrecht aan. Zij zitten nog vast. De politie heeft onder andere middels posters speciale aandacht gevraagd voor een blauwe helm die na een poging overval in Papendrecht werd gevonden. Dit heeft tot nog toe geen resultaat opgeleverd. Het onderzoek wordt voortgezet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.