V.I.P. arrangement gewonnen door twee pannenkoekenkleurplaatkleuters

13 oktober 2010
V.I.P. arrangement gewonnen door twee pannenkoekenkleurplaatkleuters

PAPENDRECHT - Vanwege de de kennismaking met de appelschenkstroop van de landwinkels was een kleurplaten- en sloganwedstrijd uitgeschreven door landwinkel de Fruitheerlijkheid aande Kerkbuurt. Op zaterdagmiddag 9 oktober zijn de prijzen uitgereikt aan de jonge creatievelingen. De kleurplaat met Boer Ben die een stapel pannenkoeken wil gaan opeten was prachtig gekleurd, door jong en oud in allerlei varianten. De jury vond het erg moeilijk, maar heeft uit de vele inzendingen twee winnaars gekozen. Deze twee prachtige kunstwerkjes worden maandag 18 oktober beloond met een V.I.P. arrangement bij Landwinkel de Fruitheerlijkheid. Samen met een paar vriendjes en vriendinnen mogen de winnaars appels komen plukken in de boomgaard, pannenkoeken gaan bakken en opeten en tot slot worden ze thuisgebracht met paard en wagen door Ponyplus.

De overige winnaars hebben hun prijzen al mogen ontvangen. De prijzen varieerden van een koksmuts, spelletje met kip Keetje Kakel, tegoedbon voor de winkel van Jufrouw Pollewop tot een pannenkoekenpan voor de beste slogan en natuurlijk kreeg iedereen een flesje appelschenkstroop. Hopelijk wordt het mooi weer in de herfstvakantie voor iedereen, maar in dit geval zeker voor het Very Important Pannenkoeken Arrangement.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door speelgoedwinkel Juffrouw Pollewop, Electrospeciaalzaak Barend Romijn en Ponyplus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.