Jongens aangehouden op verdenking van diefstal bromfiets

13 oktober 2010

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond 12 september hebben agenten twee 16-jarige jongens uit Papendrecht aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets. Een getuige zag de twee met een bromfiets sjouwen en belde de politie. In een steegje aan de Meindert Hobbemastraat werden de twee op basis van het doorgegeven signalement herkend. Zij hadden op dat moment geen bromfiets in hun bezit en werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Eén van de twee jongens is veelpleger. De politie onderzoekt de mogelijke betrokkenheid van beiden bij het incident.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.