Kinderboekenweek groot succes op De Viermaster

12 oktober 2010
Kinderboekenweek groot succes op De Viermaster

PAPENDRECHT - Ook dit jaar wordt van 6 oktober t/m 16 oktober op Obs de Viermaster weer veel aandacht besteed aan alweer de 56ste kinderboekenweek, welke dit jaar het thema “De Grote Teken Tentoonstelling- beeldtaal in kinderboeken-” heeft.
Op woensdag 6 oktober werd de week feestelijk geopend in de prachtig versierde aula en zongen alle kinderen het special ingestudeerde boekenlied. Aansluitend voerden de leraren wel heel grappig toneelstuk op met bijzonder verrassende personages.
Naast de gewone lessen wordt er extra veel aandacht besteed aan lezen, voorlezen, zelf een boek leren schrijven of een verhaal tekenen en worden er in diverse klassen toneelstukken, compleet met kostuums, opgevoerd. Op maandag 11 oktober vond de jaarlijkse terugkerende boekenmarkt plaats. Want wat is er nu leuker om je gelezen boeken zelf te verkopen om daarna van je verdiende geld weer nieuwe boeken te scoren?

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.