Eerste Speedowedstrijd voor Geulzwemmers

11 oktober 2010

PAPENDRECHT - In het nieuwe zwembad in Dordrecht werd afgelopen zaterdag de eerste Speedowedstrijd gezwommen voor de jongste zwemmers. Er werden veel PR’s op de klokken gezet door de ploeg van de Geul, vaak van meer dan 10 seconden. Uitschieter was René Verhagen, die op de 100 vrij 23 seconden van zijn beste tijd afhaalde.
De allerjongsten, meisjes minioren 4, zwommen als eerste 100 school. Sofia de Graaf tikte hier als derde aan. Op de 50 vlinder waren er mooie PR’s voor Esmeé Roodenburg en Michelle Lucas. Sam IJzerman zwom deze afstand voor de eerste keer en zette een keurige tijd neer. Dané van Wijngaarden pakte een mooie tweede plaats.

In de categorie meisjes minioren 5 slaagde Kirana Hoogenbosch erin om zich op drie afstanden flink te verbeteren. Chinouk Tschan en Alexia Huurman zwommen op hun eerste 100 school en 100 rug foutloos naar een keurige tijd. Bij de jongens waren er voor Tijmen Snier twee dikke PR’s op de 100 rug en de 100 vrij. Nout Merkus zwom deze afstanden voor het eerst.
Kevin Tittel zette in de categorie jongens minioren 6 twee mooie PR’s op de klokken.

De oudste zwemmers, junioren 1 en 2, moesten het water in voor twee maal 200 meter. Bij de jongens slaagden Yaro Roodenburg, Tom Stehouwer en Dyon Donkervoort erin zich op zowel de 200 vrij als de 200 school flink te verbeteren. Max Muller en Ben Muller zwommen een mooi PR op de 200 vrij en Joran Bakema en Thomas Verhoeven zetten op de 200 school een PR op de klokken.
Bij de meisjes haalde Sabrina de Graaf op beide afstanden een vijfde plaats en verbeterde zich op de 200 school. Mooie PR’s op beide afstanden waren er ook voor Iris van Valen, Diane Vink, Britt Jansen en Kirsten Kuntz.
 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.