Kandidaten jeugdlintjes gezocht

11 oktober 2010

PAPENDRECHT - Kinderen en jongeren tussen de 6 en 23 jaar die zich voor anderen of de gemeente inzetten of een bijzondere prestatie met maatschappelijke betekenis leveren, verdienen een Jeugdlintje. Ken jij iemand? Meld hem of haar dan aan vóór 15 oktober.

De gemeente Papendrecht is trots op kinderen en jongeren die zich inzetten voor anderen of voor de gemeente. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en mogen best eens in het zonnetje worden gezet. Daarom zijn de Jeugdlintjes in het leven geroepen. In november 2010 reikt de burgemeester de eerste Jeugdlintjes uit. Dit gebeurt op 20 november: de internationale dag voor de rechten van het kind.

Het Jeugdlintje is een blijk van waardering voor de kinderen en jongeren die zich hebben ingezet, maar ook een stimulans voor henzelf én anderen om met het goede werk door te gaan.

Kent u iemand die een lintje verdient? Meld hem of haar dan vóór 15 oktober aan! Meer informatie? Kijk op www.papendrecht.nl/onderscheidingen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.