Forse rookschade bij klein brandje in restaurant

08 oktober 2010

PAPENDRECHT - In een restaurant aan het Veerplein heeft op donderdagmiddag 7 oktober een kleine brand gewoed. Er vielen geen gewonden. Omstreeks 17.45 uur merkte personeel een grote rookontwikkeling op. Zij gingen snel over tot actie en ontruimden direct het pand.
Twee met brandbare vloeistoffen gevulde sfeerhaarden zouden vlam hebben gevat. Boven de haarden is een ventilatiesysteem bevestigd dat de rook door het hele pand verspreidde. Diverse bovengelegen woningen werden uit voorzorg ontruimd. De bewoners konden al snel weer terug. Het pand liep forse rookschade op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.