Snelheidscontroles voor meer veiligheid op straat

07 oktober 2010

PAPENDRECHT - Op de Vrijheer van Eslaan, Ketelweg en Jacob Catslaan heeft de politie op woensdag 6 oktober de gehele dag diverse snelheidscontroles gehouden. In totaal werden 190 automobilisten gecontroleerd, op de Jacob Catslaan overtraden vier mensen de snelheid en werden bekeuringen geschreven. De hoogstgemeten snelheid was 75 km/u.

De politie ontving diverse positieve reacties van buurtbewoners die aangaven dat er vaak te hard wordt gereden en dit onveilige situaties oplevert.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.