Verdachte mishandeling aangehouden

06 oktober 2010

PAPENDRECHT - Een 28-jarige man uit Papendrecht is aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn 22-jarige vriendin. Dinsdagavond 5 oktober waren de twee in hun woning en kregen ruzie. Hierbij zou de man zijn vriendin o.a. van de trap hebben geduwd. De politie werd gewaarschuwd, maar toen die arriveerde was de man niet meer in de woning. Even later meldde de verdachte zich op het bureau. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.