Werkendam.net van start!

29 september 2010

PAPENDRECHT - Papendrecht.net heeft er een broertje bij: Werkendam.net!
 
De gemeente Werkendam ligt ten oosten van Dordrecht, tegen de Biesbosch aan.
Deze site wordt onderhouden door het bureau TekstAtelier uit buurgemeente Wijk & Aalburg.
 
Het succes van Aalburg.net was voor TekstAtelier aanleiding om ook te starten met Werkendam.net.
Ook deze nieuwe site biedt veel nieuws  en informatie over wonen, werken, geloofsbeleving, politiek, een bedrijven- en Organisatiegids en een uitgebreide Agenda, net zoals Papendrecht.net.
 
Op dezelfde basis gaat later dit najaar gaat ook Woudrichem.net van start. Samen met Aalburg.net en Werkendam.net vormen deze drie servicesites dan hét digitale stedennet in het Land van Heusden en Altena, dat is de regio ten oosten van de Biesbosch en ten zuiden van Gorinchem.
 
Binnenkort worden er nog meer digitale steden in Zuid-Holland gestart, die net zoals Werkendam.net ook op franchisebasis worden uitgezet.
 
Wilt u meer informatie over dit franchiseconcept, dan kunt u contact opnemen met Hans Huisman van Bezichtig.nu Internetdiensten (zie www.bezichtig.nu), het bedrijf achter dit concept en dat zelf de digitale steden Dordrecht.net, Papendrecht.net, Alblasserdam.net, Ambacht.net en Zwijndrecht.net beheert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.