Drechtstreek wint nipt van Good Luck

27 september 2010
Drechtstreek wint nipt van Good Luck

PAPENDRECHT - In de uitwedstrijd tegen Good Luck in Raamsdonksveer heeft Drechtstreek zijn eerste overwinning als tweedeklasser binnengehaald. In een enigszins eenzijdige wedstrijd ging Drechtstreek terecht met drie punten naar huis, maar trainer Jan Kroos zal zich ongetwijfeld zorgen maken over het matige niveau waarop zijn elftal functioneerde. Behoudens een bal op de lat van Drechtstreek en een gemiste kopbal voor het doel kon Good Luck nauwelijks gevaar aanrichten in de defensie van de Papendrechters. Drechtstreek daarentegen wist zich talloze kansen te creëren, maar de afronding wilde maar niet lukken. Er werd alleen na twintig minuten spelen in de eerste helft gescoord maar verder kwam de ploeg niet. Het enige doelpunt kwam op naam van Martijn de Jong die een vrije trap van Ton Groffen, net buiten het strafschopgebied, vallend achter de overigens goed keepende doelman Mark Verhagen kopte.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld: veel aanvallen op het doel van Good Luck, maar geen doelpunten. Een paar keer aarzelde Ricardo Heerebrand te lang of werd een schot van Wesley Kiel geblokt door de keeper. Ook hun vervangers Jan Abaisa en Arian Nieuwkoop konden in de tweede helft het verschil niet maken. De sportieve wedstrijd werd overigens prima geleid door de jonge Arnhemse scheidsrechter Goutier.

De komende twee weken zal het voor Drechtstreek lastig worden om punten te pakken tegen WNC thuis en Sliedrecht uit. Misschien lukt het Jan Kroos om zijn elftal voor komende zaterdag op scherp te zetten tegen het altijd lastige WNC, de oude bekende ploeg uit de vorige twee seizoenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.