Man krijgt huisverbod na mishandeling

27 september 2010

PAPENDRECHT - Een 42-jarige man uit Papendrecht heeft een huisverbod gekregen nadat hij zijn vrouw had mishandeld. Het echtpaar kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 september ruzie in hun woning. De man werd daarbij agressief en mishandelde de vrouw. De vrouw belde vervolgens de politie die de Papendrechter in de woning aanhield en voor verhoor meenam naar het bureau. De man kreeg een huisverbod opgelegd en is vervolgens heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.