Rijbewijs kwijt na rijden onder invoed

27 september 2010

PAPENDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 25 september op zondag 26 september het rijbewijs ingevorderd van een 30-jarige man uit Papendrecht wegens het rijden onder invloed. Agenten zagen de man vanaf de Jan Steenlaan een straat in rijden waar dit niet mocht. Toen de agenten vervolgens een blaastest afnamen bleek dat de man te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest 580 ug/l gemeten, terwijl 220 ug/l strafbaar is gesteld. Het rijbewijs van de man is hierop ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd. De man is dezelfde nacht heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.