Jonge schaker wint Westpoldertoernooi

27 september 2010
Jonge schaker wint Westpoldertoernooi

PAPENDRECHT - Leon Jacobse uit Moordrecht is winnaar geworden van het jaarlijkse schaaktoernooi in winkelcentrum Westpolder in Papendrecht.
De 20-jarige Jacobse versloeg diverse ervaren schakers, al was zijn start matig. In de eerste ronde speelde hij remise tegen zijn jongere broer Justin. De overige zes ronden was de Moordrechter echter ongenaakbaar. Hij won alle partijen. Veteraan Jan van Elburg legde beslag op de tweede plaats met een punt achterstand. Van de deelnemers die lid zijn van de organiserende vereniging Papendrecht/Alblasserdam scoorde Hugo van de Graaf het beste met een vierde plaats.
Dankzij sponsoring van de winkeliersvereniging Westpolder was de deelname gratis, terwijl de deelnemers ook van broodjes en drankjes werden voorzien.

 Voor meer foto's: www.tomsschaakboeken.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.