Westwaard-wonen viert feest met bewoners

27 september 2010
Westwaard-wonen viert feest met bewoners

PAPENDRECHT - Zaterdag 25 september organiseerde Westwaard Wonen een feestelijke heropening van de flats in de Hendrik Breitnerstraat, Jozef Israëlstraat en Jacob Marisstraat.

De 3 complexen hebben het afgelopen jaar een ingrijpende renovatie ondergaan. In de woningen zijn nieuwe keukens geplaatst en zijn de douche en toiletruimtes vernieuwd.

Alle drie de complexen zijn ook voorzien van zonnecollectoren.

Niet alleen zijn de woningen gerenoveerd maar ook de flats en de straten hebben een fraaie face lift gekregen.  De complexen zijn voorzien van een nieuwe hoofdingang, de liften zijn vernieuwd, en alles is voorzien van nieuw tegelwerk en een frisse kleur.

Ook aan de veiligheid is gedacht zo zijn de trappen afgesloten voor onbevoegde en is er een camera beveiligingssysteem aangebracht.

Er zijn ook ondergrondse afvalcontainers geplaatst waar alleen de bewoners middels een pasje toegang tot hebben.

Door Westwaard Wonen was er voor de kinderen een kleurwedstrijd uitgeschreven, deze is gewonnen door de 6 jarige Lianne van Gorsek. Omdat Lianne de winnares was mocht ze met directeur bestuurder Jaap de Gruijter de flat openen. Samen knipte ze het lint door van de ballonen boog. Vervolgens gingen de bewoners met Brassband Tripple – B voorop langs de overige flats om daar ook symbolisch een lint door te knippen.

Ter afsluiting kregen de bewoners en gasten een hapje en een drankje in de feesttent.

Foto's: Pieter van de Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.