Arnoud Standaart wint Papendrechts Tenniskampioenschap

21 september 2010
Arnoud Standaart wint Papendrechts Tenniskampioenschap

PAPENDRECHT - In de afgelopen weekeinden werd de 2e editie van de Papendrechtse Tenniskampioenschappen gespeeld. Naast de individuele titels in 25 categorieën werd er ook gestreden om de wisselbeker voor de tennisclub met de meeste overwinningen. Ten opszichte van 2009 een flinke uitbreiding toen er nog om 16 titels werd gespeeld.
De 50 halve finales tussende  nummers 1 en 2 van TOP en PTC zijn gespeeld op 12 en 13 september op het tennispark van TOP in de Oostpolder.

De 25 finales werden op 18 september bij PTC gespeeld onder prachtige weersomstandigheden.
Na de prijsuitreiking om 21.00u was het nog lang gezellig druk waar DJ  The Bossies voor de muzikale omlijsting zorgden.

De belangrijkste titels gingen naar Arnoud Standaart (TOP), Papendrechts kampioen bij de Heren A, Marnix Kornet (TOP) en Josphine Bergmans (PTC)  Papendrechts jeugdkampioenen t/m 17 jaar.
Helaas was er dit jaar geen deelname in de Dames enkel.
 
Het Papendrechtstenniskampioenschap werd ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Autobedrijven van Wijngaarden.

Volgend jaar zal het toernooi opnieuw gehouden worden maar waarschijnlijk in een andere vorm en mogelijk in het voorjaar. Het idee is om open inschrijving te doen zodat ieder lid van TOP en PTC kan deelnemen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.