Oranje-Nassauschool viert jubileum

21 september 2010
Oranje-Nassauschool viert jubileum

PAPENDRECHT - De week van 13 tot en met 17 september stond op de Oranje-Nassauschool in Papendrecht geheel in het teken van het feit dat de naam van de school 15 jaar bestaat. Na de fusie van de Koningin Wilhelminaschool en de Prinses Julianaschool in 1995, ging de ‘nieuwe’ school verder onder de naam Oranje-Nassauschool. De hele week was het feest met als hoogtepunt een circusvoorstelling waar alle kinderen van de school zelf aan hebben deelgenomen. Dit circus - circus Rotjeknor uit Rotterdam - werd de hele dag ingeoefend en voor publiek opgevoerd in sporthal De Donck. Tussen de middag werden de kinderen getrakteerd op friet en heeft iedereen ontzettend genoten van deze dag. De reacties waren overweldigend.

Natuurlijk moest er voor de voorstelling ook een kaartje gekocht worden. De opbrengst hiervoor heeft de school geschonken aan de Clini Clows.In totaal werd er een dag later € 700,00 overhandigd aan de ambassadrice van de Clini Clowns. De school kijkt terug op een zeer geslaagde feestweek!!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.