Vier pupillen van AV Passaat winnen” de dubbel”

20 september 2010
Vier pupillen van AV Passaat winnen” de dubbel”

PAPENDRECHT - Tijdens de 33e pupillencompetitie van de regio Dordrecht hebben Duane van Dijkhuizen, Amber Fritse, Arne van der Linde en Gabrielle Opmeer zowel de meerkamp als de lange afstand gewonnen in hun eigen leeftijdscategorie. Duane van Dijkhuizen gooide in zijn laatste wedstrijd de bal maar liefst over de 25 meter. Voor hem een geweldig nieuw persoonlijk record. Amber Fritse won de sprint overtuigend en sprong maar liefst 3,17 meter ver. Arne van der Linde had weer een hele snelle sprint onder de 7 sec .en een mooie PR met bal gooien. Gabriëlle Opmeer verbaasde iedereen door op de 60 meter naar 9.36 sec. te sprinten en met hoogspringen over de 1,22 meter te gaan.

In het verleden stond AV Passaat vooral bekend om zijn goede lopers, maar dat er nu met de meerkamp ook zoveel top drie plaatsen zijn gewonnen betekent hoe allround de vereniging is. Bij de meerkamp maakten ook Mitchell Fritse en Thijmen Vogel met een eerste plaats de groep compleet , zodat er totaal over 10 categorieën 6 eerste plaatsen waren voor AV Passaat . Yasmine van der Linden , Rody Leeuwis , Jordi Schmid en Diego Groeneveld volgden met een hele mooie tweede plaats.

Bij de lange afstand werd het feest compleet gemaakt. Hier wonnen buiten “de dubbelkampioenen “ ook nog Max Polak en Diego Groeneveld en waren er tweede plaatsen voor Thijmen vogel , Robert ten Hulzen en Lotte Hagenstein .Of dat niet genoeg was sloten Sam Kraaijeveld en Martijn Ruisbroek af met een derde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.