Kattenmishandelaar wederom actief in de Westpolder

14 september 2010

PAPENDRECHT - Graag wederom uw aandacht voor de kattenhater uit Papendrecht. Het verhaal over de 4 aan mishandeling overleden katten in de Westpolder is bij vele inwoners bekend.

De poes die een aanval heeft overleefd waardoor zij een staart moet missen is nu 2 jaar na datum wederom slachtoffer geworden.

Zij heeft een maagbloeding , zware hersenschudding, aan de linkerzijde van haar kop boven haar oog en haar bekkie, heeft zij schade en de dierenarts heeft geconstateerd dat deze poes is geschopt aan haar linkerzijde.

Wij willen een beroep doen op uw medewerking, ziet u verdachte zaken of kent u de dader van deze laffe daad, neem dan aub contact op met de wijkagent, de Heer Frank Kwakernaak, bereikbaar via tel. 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.