Veel rook- en waterschade in woning na brand

08 september 2010

PAPENDRECHT - In een rijtjeswoning aan de Watermolen heeft op woensdagmorgen 8 september omstreeks 09.30 een brand gewoed. Hierbij vielen geen gewonden. Vermoedelijk ontstond deze bij de vaatwasser in de keuken. In het pand bevond zich de 18-jarige zoon des huizes, deze man kon zich op tijd in veiligheid stellen. Vanwege het snelle optreden van de brandweer, kon de brand worden beperkt en omstreeks 09.55 uur brandmeester worden gegeven. De woning liep forse rook- en waterschade op. Uit voorzorg werden de twee naastgelegen woningen aan weerszijden worden ontruimd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.