Papendrechtse Tenniskampioenschappen in aantocht

07 september 2010

PAPENDRECHT - Na het succes van vorig jaar worden opnieuw de Papendrechtse Tenniskampioenschappen gehouden.

Er wordt tijdens deze kampioenschappen in zoveel mogelijk categorieën gestreden om de titel "Tenniskampioen(e) van Papendrecht". Deze titel is zowel voor de senioren als voor de jeugd in de wacht te slepen.
De uitslag van de clubkampioenschappen zijn voor een groot deel bepalend voor de deelname, waarbij veel finalisten van beide clubs deelnemen.

De wedstrijden worden verdeeld over de 2 tennisparken van TOP en PTC.

De voorronden worden gespeeld bij TOP op 11 en 12 september en de finales bij PTC op 18 september, waarbij het geheel afgesloten wordt met feestavond.

Naast de individuele titels wordt er ook gestreden om de wisselbeker, waarbij de resultaten van de individuele partijen worden opgeteld. De wisselbeker is vorig jaar in handen gekomen van TOP die overall de meeste partijen won. Beide clubs zullen ook dit jaar veel  in de strijd gooien om de beker dit jaar te veroveren.

Als sponsor is Autobedrijven Van Wijngaarden opnieuw bereid gevonden aan het toernooi steun te verlenen en is de naam opnieuw aan het toernooi verbonden.

Voor informatie over de wedstrijden: www.ptc-papendrecht.nl  en www.tc-top.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.