Clubkampioenen PTC bekend en mooie opbrengst voor Voedselbank Papendrecht

07 september 2010
Clubkampioenen PTC bekend en mooie opbrengst voor Voedselbank Papendrecht

PAPENDRECHT - Bij de Papendrechtse Tennis Club (PTC) werden de afgelopen 2 weken de clubkampioenschappen gehouden waarin de leden in elke categorie streden om de hoogste eer en plaatsing voor de Papendrechtse Tenniskampioenschappen tegen TOP.

In het kader van deze clubkampioenschappen werden tal van activiteiten georganiseerd.
De zaterdag in het 1e weekend stond in het teken van een tennisclinic voor de jeugd door de ProTennisAcademie met 50 deelnemende kinderen. Op zondag een high-tea voor de ouderen gecombineerd met een optreden van het schipperskoor ”De Pontonniers” en daarbij bleek er ook zangtalent te zijn bij een aantal leden van PTC.
 
Het tweede weekend werd in geheel winterse sferen gehouden omlijst door herfstachtige omstandigheden. Na echte winterkost in de middag, met een knipoog naar de zomer, werd een heuse après-ski party in het clubhuis gehouden. Terwijl buiten enorm veel regen uit de lucht viel, liepen de temperaturen binnen hoog op met fantastische muziek van DJ Carlo en optreden van Tiroler dames en Anton in meervoud.

In het afsluitende weekend werden de halve finales en finales gespeeld in een 15-tal onderdelen waarbij sportiviteit in een hoog vaandel stond. Tot clubkampioenen werden gekroond: Jan Koppenol bij de heren en Josephine Bergmans bij de dames.
In dit weekend op zaterdagavond een heerlijke Griekse barbecue onder leiding van de PTC-kok Bacchus, waaraan ruim 60 leden deelnamen.
Zondagmiddag werden de prijzen getrokken van de loterij waarvoor de hele week loten werden verkocht met mooie prijzen beschikbaar gesteld door sponsors.
De prijsuitreiking waarbij de finalisten Olympisch werden gehuldigd vond plaats onder toeziend oog van Julius Caesar.

Maar het organiseren van de activiteiten stond niet op zich, de opbrengsten van de loterij en de andere activiteiten waren bestemd voor Stichting Voedselbank Papendrecht.
Aan het einde van de middag nam de heer Bert de Ruiter, voorzitter van de Voedselbank, uit handen van de voorzitter van PTC. Kees Verhoeven, een cheque in ontvangst van € 1.000. Deze bijdrage brengt de wens van de voedselbank tot aanschaf van een koelauto weer een stap dichterbij.

Om dit alles te realiseren heeft PTC ook veel te danken aan haar sponsors te weten:
Schilders- en Glaszettersbedrijf Groen, Autobedrijven van Wijngaarden, McDonalds Alblasserdam, Aannemersbedrijf W. Stam, Luijten VVZ VerfgroothandelVan ’t Hof autoschade, Westfalia Groenten en Fruit, ProTennisacademie, Sport 2000, Kapsalon Andre, Marskramer De Meent, Restaurant Willaerts, Sauna Papendrecht.

Er heerste een geweldige sfeer de afgelopen 2 weken bij PTC waarbij naast de leden ook vele gasten zich uitstekend hebben vermaakt.
PTC is daarom zeker van plan dergelijke activiteiten te herhalen, zowel voor het verhogen van de sfeer en gezelligheid bij de club als een bijdrage aan een goed doel.
Lid worden van PTC is dan ook zeker de moeite waard en er zijn dan ook nog altijd leden in elke leeftijd van harte welkom.

Meer informatie over  PTC kunt u vinden op www.ptc-papendrecht.nl
Meer informatie over het goede werk van de voedselbank kunt u vinden op www.voedselbankpapendrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.