Reeks gewapende overvallen in Opsporing verzocht

07 september 2010

PAPENDRECHT - Het programma Opsporing Verzocht zal op dinsdag 14 september aandacht besteden aan een reeks gewapende overvallen.

Ze zijn tussen april 2010 en augustus 2010 gepleegd in Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. Het gaat om 5 overvallen op tankstations, twee pogingen daartoe en één overval in een woning in Papendrecht. In de uitzending zullen ook diverse beelden worden getoond. De politie hoopt diverse tips te krijgen die uiteindelijk leiden tot succes van het onderzoek. Het programma is te zien op dinsdagavond 14 september om 21.50 uur op Nederland 1. De herhaling op woensdag 16 september 13.20 uur op Nederland 2.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.