Schakers weer achter het bord

06 september 2010

PAPENDRECHT - Schaakvereniging Papendrecht/Alblasserdam begint deze week het seizoen met de eerste interne bekerronde. Volgende week begint de strijd om het clubkampioenschap, waarin Pieter Modderkolk zijn titel verdedigt.

Ook komt de vereniging met drie teams uit in de competities van de Rotterdamse schaakbond. Het eerste team komt uit in de eerste klasse, waar het vorig jaar ternauwernood de degradatie ontliep.
De jeugd kan ook dit seizoen weer op veel aandacht rekenen. Elke dinsdagavond vanaf kwart voor zeven wordt er les gegeven en gespeeld, waarna het vanaf acht uur tijd is voor de senioren. Jong en oud is elke dinsdag welkom in het Denksportcentrum tegenover theater De Willem. Nieuwkomers kunnen drie weken gratis proefdraaien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.